Dance Xperience Party

De DX Events Group houdt altijd de beste en leukste events op de mooiste locaties. Op zaterdag 4 november 2017 komt er weer een super Discofeest in het hart van Voorschoten: in Het Wapen van Voorschoten Voorstraat 16. Deze geweldige toplocatie ademt een ongedwongen en toegankelijke sfeer uit en voldoet exact aan de wensen van de DX Events Group.

Deze Dance Xperience wordt wederom een geweldig dansfeest met alle bekende muzikale Disco Dance Classics toppers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Aangevuld met de belangrijkste ingrediënten, zoals spectaculaire lichteffecten en natuurlijk top live acts. Met dit keer live o.a. de ladies van: “Sugar Lips en het intermezzo wordt verzorgd door DJ Deejee”.

These Girls Are Loud!!

Dit veelzijdige zangtrio uit Den Haag bestaat uit Sandra Meyer, Nathalie van de Poel en Desiree Surie. Drie ervaren zangeressen die met verschillende formaties en live bands sinds de jaren ‘90 op vele podia hebben gestaan door heel Nederland. Tijdens een jamsessie merkten zij dat hun stemmen goed bij elkaar pasten. Einde zomer 2014 hebben zij hun krachten gebundeld en was Sugar Lips geboren..!

DJ Deejee

DJ Deejee verzorgt een perfecte mix van de krakers uit het Disco en Dance Classics tijdperk. Dj Deejee “the guarantee” for a successfull party !

Met dank aan onze sponsoren

[logooos_saved id="3441"]

De party starts at 21.00 uur en wil je daarbij zijn, koop dan nu snel jouw kaarten, dat kan via: www.dxvoorschoten.nl  of bij Het Wapen van Voorschoten.

De Tickets kosten slechts  € 10,-

Zaterdag 4 november as terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90 tijdens de Dance Xperience in Het Wapen van Voorschoten. Kortom entertainment met een garantie tot een geweldige Discoparty.