DX Leiden

Het was weer een super DX Party, afgelopen 1 april , in Danssalon InCasa in Leiden. Een avond vol heerlijke muziek uit de jaren 70, 80 en 90. Er heerste een gezellig sfeertje met een goede vibe en gezellige, enthousiaste mensen.

DJ Jaimy en Corné Klijn opende de avond en werd afgelost door These Girls Are Loud. En als afsluiter natuurlijk DJ Ben Liebrand. Waarom hij de “MasterMixer” wordt genoemd werd duidelijk bevestigd door het enthousiasme van de bezoekers en de volle dansvloer. Voor ons en hopelijk ook voor jullie, kan het niet snel genoeg gaan tot de volgende DX Party.

We zijn al druk bezig met de volgende DX Party, ben je al nieuwsgierig….. blijf dan onze facebook pagina en site volgen, we komen snel met de aanvullende info.

Wij kijken er al naar uit, jij ook?!
Wil je nogmaals terugblikken, bekijk dan hier de foto’s van de DX Party van Zaterdag 1 april j.l.

Adres

Club InCasa Lammermarkt Leiden
20.30 – 02.00 uur

Tickets

€ 12,50 (Super Earlybirds) Uitverkocht
€ 15,- (earlybirds)
€ 19,- (vvk)

Ben Liebrand – The master mixer

Al op 16-jarige leeftijd laat Ben de wereld genieten van zijn dj-kunsten met zijn eigen mobiele roadshow. Dit is het begin van een carrière die ondertussen al ruim 25 jaar omspant. Hij is wereldwijd bekend van remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt & Pepa, Alexander O’Neal, Genesis en Grace Jones. Maar hij is door zijn legendarische ‘Grandmix’ en het radioprogramma ‘In The Mix’ ook de inspiratiebron voor dj’s als Armin van Buuren, Olav Basoski, DJ Tiësto en Ferry Corsten.
De laatste jaren is ‘Mastermixer Ben Liebrand’ iedere zaterdagavond met een nieuwe mix te horen bij “In The Mix” bij Radio Veronica. Aan het einde van ieder jaar produceert hij de “Grand Year Mix”.

Corné Klijn

De presentator van het fenomeen ‘Dance Classics Party Request’, Corné Klijn is regelmatig in het land te zien en te horen met zijn Dance Classics Party, waarbij hij elke keer weer van elke avond een knalfeest weet te maken!

Met dank aan onze sponsoren

[logooos_saved id="3441"]