DX Mijdrecht

Club Liniair in Mijdrecht,  gaat terug in de tijd.  Op zaterdag 24 september 2016 komen de beste hits uit de jaren 70,80 en 90 voorbij. Het wordt een geweldig dansfeest voor de 30 plusser. Hits uit de oude doos, de grijsgedraaide discokrakers van de gloriedagen worden gedraaid door de twee leukste DJ’s van Nederland: DJ Deejee en DJ Sven (Radio 10).

 

Tickets

€ 15,-

Locatie

Club Liniair
Windmolen 75
3642 DA Mijdrecht

DJ Sven

DJ Sven is samen met MC Miker G bekend van de zomer hit uit de jaren ’80, de ‘Holiday Rap’; maar ook van het bekende en beruchte radioprogramma Somertijd bij Radio 10 met Rob van Someren.  En Sven is iedere zaterdagavond op Radio 10 te horen met zijn programma Sven’s Classix,

Roselle

Al jaren timmert de sympathieke Nederlandse zangeres Roselle, afkomstig uit Leiden, behoorlijk aan de weg. In 2008 bracht zij haar eerste single uit,een cover van Lulu – “Take your mama for a ride”, welke uiteindelijk goed was voor een nr. 42 notering in de Nederlandse Top 100.

DJ Deejee

DJ Deejee verzorgt een perfecte mix van de krakers uit het Disco en Dance Classics tijdperk. Dj Deejee “the guarantee” for a successfull party !

Met dank aan onze sponsoren

[logooos_saved id="3441"]